Lediga tjänster
Affärsansvarig Projektledare

Tillsvidare – Heltid, Stockholm – Göteborg – Malmö

Om rollen:

En affärsansvarig projektledare hos oss har det yttersta ansvaret för både kunden och projektet i stort. Du är också rådgivande i upphandling av leverantörer samt planerar och bevakar genomförandet av samtliga aktiviteter i ett projekt. Projektledaren upprättar och ansvarar för tidplan, aktivitetsplan och budget för det aktuella projektet. Samt driver erforderliga projektmöten, tillhandahåller rådgivning för kunden och ansvarar för dialogen med fastighetsägaren och övriga anlitade partners och leverantörer. Det är av yttersta vikt att projektledaren också tar ansvar för kundrelationen och kvaliteten i vårt arbete och värdesätter god affärsetik.

Om dig:

Du arbetar troligen i dag som projektledare eller konsult i fastighetsbranschen eller inom närliggande bransch. Du gillar att möta nya människor, leda och driva processer framåt och att tänka långsiktigt. Du är en lagspelare som är duktig på att samarbeta och arbeta i små och stora grupper. Att ta ansvar känns naturligt för dig och du är van att fatta snabba och viktiga beslut. Du är bekväm i att leda och fördela arbete bland både kollegor och andra projektmedlemmar och är duktig på att få alla att arbeta mot ett gemensamt mål.

Du har högskoleexamen inom fastighetsekonomi, bygg, arkitektur eller liknande och vi lägger också stor vikt vid om du har lång och gedigen erfarenhet. Då tjänsten innebär arbete med internationella kunder och projekt så är obehindrad svenska och engelska ett måste i både tal och skrift.

Kontakt

Ansökan skickas till rekrytering@setup.se
Urval och intervjuer sker löpande. Vi anpassar oss självklart efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och försöker i den mån det går att sköta intervjuer via telefon eller genom andra digitala verktyg.

Vid eventuella frågor kontakta

Maria Mitell

  +46 (0)729 818 873
  maria.mitell@setup.se
Projektledare Fysisk Säkerhet

Tillsvidare – Heltid, Stockholm – Göteborg – Malmö

Om rollen:

I denna roll kan du komma att fungera som kravställare/projektledare hos större företag, i fastighetsprojekt eller hos en myndighet. Du behöver därför ha goda kunskaper när det gäller inbrottslarm, passersystem, lås, cctv, byggnadstekniskt skydd och andra närliggande uppgifter, samt förmåga att omsätta dessa kunskaper i faktiskt verksamhet.

I arbetet ingår det att skapa och skriva processer och instruktioner för slutanvändaren, varför det är viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan formulera säkerhetsinstruktioner.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass och omfattas av bakgrundskontroll samt säkerhetsprövning med registerkontroll och kräver därför svenskt medborgarskap.

Om dig:

Du arbetar troligen idag som projektledare eller konsult med inriktning på fysisk säkerhet, du får gärna ha en bred kunskap och lång erfarenhet från en större organisation eller myndighet som säkerhetsspecialist/kravställare inom fysisk säkerhet. Du är van att tolka normer, standarder och regelverk inom detta område och kan applicera dessa i praktiken.

Du gillar att möta nya människor, leda och driva processer framåt och att tänka långsiktigt. Du är en lagspelare som är duktig på att samarbeta och arbeta i små och stora grupper. Att ta ansvar känns naturligt för dig och du är van att fatta snabba och viktiga beslut. Du är bekväm i att leda och fördela arbete bland både kollegor och andra projektmedlemmar och är duktig på att få alla att arbeta mot ett gemensamt mål.

Vi värdesätter att du har relevant utbildning inom säkerhet så som Stöldskyddsföreningens normer inbrottsskydd-byggnader och lokaler (SSF 200) och larmklasser (SSF 130) samt har dokumenterad kunskap om fysisk fastighetssäkerhet. Det är meriterande om du genomgått utbildning inom/till Säkerhetschef, Säkerhetssamordnare, Projektledning och andra utbildningar inom säkerhetsområdet. Då tjänsten innebär arbete med internationella kunder och projekt så är obehindrad svenska och engelska ett måste i både tal och skrift.

Kontakt

Ansökan skickas till rekrytering@setup.se
Urval och intervjuer sker löpande. Vi anpassar oss självklart efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och försöker i den mån det går att sköta intervjuer via telefon eller genom andra digitala verktyg.

Vid eventuella frågor kontakta

Niklas Eriksson

  +46 (0)701 453 246
  niklas.eriksson@setup.se